Jouw specialist in verwarming

De juiste verwarming kiezen voor je woning is een belangrijke beslissing. Verwarming zorgt voor wooncomfort en bij de keuze van een verwarmingssysteem moet je met tal van parameters rekening houden.

Wil je jouw verwarmingssysteem vervangen of ben je op zoek naar de juiste verwarmingsoplossing voor je nieuwe woning? Kies je voor een traditionele condensatieketel of is een warmtepomp de betere optie? Ga je voor vloerverwarming of kies je toch best voor radiatoren?

Wij denken mee over de beste oplossing en zorgen voor een professionele en vlotte installatie.

Welke keuzes moet je maken?

  • Mazoutketel, gascondensatieketel of hybride warmtepomp
  • Radiatoren, convectoren of vloerverwarming
  • Slimme thermostaat
  • Zonneboiler
  • Doorstroomgeiser

Welke verwarmingsoplossing past het best bij jou?

Ben je van plan om een nieuw verwarmingssysteem te installeren, neem dan zeker contact met ons op. Samen bekijken we dan jouw verwarmingsbehoefte, zodat we voor het meest geschikte systeem kunnen kiezen.


referenties

Klanten aan het woord

“Wij kunnen WB Technics zeker aan iedereen aanraden! Hij heeft prachtig werk geleverd en we konden altijd rekenen op een perfecte service!”

Bart Sprangers

We deden al meerdere keren een beroep op WB Technics en zullen dat in de toekomst blijven doen. Olivier installeerde ons sanitair, legde onze vloerverwarming en gaf ons hierbij correct advies. Alles verliep steeds zeer vlot.

Thijs en Stefanie

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde.

Evelien Corveleyn